Mikä öljy on parasta ParilaGrillilleni?

BLACKSTONEN SUOSITUS

Vuosien testauksen ja kokkaamisen jälkeen loimme oman sekoituksemme. Blackstone ''mausteen'', joka on paras ja helpoin tapa saada tasaisia tuloksia. Tämä ainutlaatuinen öljysekoitus yhdistää parhaat puolet monista eri ruoanlaittoöljyistä.

Voit ostaa Blackstone ''maustetta'' pinnoittamiseen valikoiduilta jälleenmyyjiltä sekä verkkosivuiltamme.

HAITAT JA HYÖDYT MUISSA ÖLJYISSÄ

Voit käyttää muita öljyjä, kuten rypsi-, kasvi-, oliivi- tai muita elintarvikekelpoisia öljyjä. Kuitenkin eri öljyt voivat vaihdella prosessiltaan palamisajasta, savupisteestä ja kestävyydestä valmiin pinnan osalta.

Aiemmin suosittelimme alun perin pellavan siemenöljyä ensimmäiseen maustamiseen, koska se on elintarvikekelpoinen öljy, jolla on matala savupiste. Se palaa nopeammin alhaisemmassa lämpötilassa ja luo luonnostaan erittäin kovan maustepinnan. Jotkut ovat saavuttaneet hienoja tuloksia pellavaöljyllä. Kuitenkin huomasimme sen hieman hankalammaksi kuin muut öljyt, ja asiakkaat saivat epäjohdonmukaisia tuloksia. Tämä yhdessä sen huonomman saatavuuden ja korkeampien kustannusten kanssa, löysimme paremman ratkaisun ja nyt valmistamme omaa öljysekoitusta, joka on erityisesti optimoitu Blackstone-grilleille.

Yksi maustamisvaihtoehto, jota emme suosittele, on ParilaGrillin pinnoittaminen paistamalla pekonia. Pekoni on loistava ensimmäiseen paistoon, mutta ei ensimmäiseen pinnoittamiseen. Pekoni sisältää suolaa, sokeria ja muita lisäaineita, jotka estävät ParilaGrillin oikeanlaisen pinnoittamisen. Jos haluat käyttää eläinrasvaa maustamiseen, puhdas sianliharasva on toimiva vaihtoehto, koska siinä ei ole samoja lisäaineita kuin pekonissa.

Takaisin blogiin