Miten pinnoitan PariliGrillini?

Alkuun ota kulho lämmintä saippuavettä ja keittiöpyyhe, ja pyyhi ParilaGrillin pinta puhtaaksi poistaen pöly ja roskat. Sen jälkeen huuhtele ParilaGrillin pinta puhtaaksi.

Kun pinta on puhdas, kuumenna ParilaGrilli korkealle lämmölle, kunnes sen pinta muuttaa väriä. Tällöin ota pihdit ja pidä paperipyyhettä tai puuvillaliinaa, ja levitä 2-3 ruokalusikallista ''maustetta' tai öljyä tasaisesti parilagrillin pinnalle. Muista levittää ohut ja tasainen öljykerros - mitä ohuempi kerros, sitä helpompi sen on palaa pois.

ParilaGrillin lämpö hajottaa öljyn ja sitoo sen metalliin, luoden uuden polymeerin, joka toimii tarttumattomana ja suojaavana kerroksena parilagrillin päällä. Tiedät, että pinnoittaminen on valmis, kun savuaminen loppuu. Tee tämä 3-4 kertaa ensimmäisen kerran pinnoittaessa.

Ensimmäisten muutaman kerran aikana ruoka saattaa tarttua hieman. Älä huoli - jatka vain ruoanlaittoa ja öljyämistä ennen ja jälkeen jokaisen käytön. Pinnoitteen vahvistuessa ParilaGrillin pinnoittaminen helpottuu.

Muista, että ParilaGrillin pinta on terästä. Tarvittaessa sen pinnan kunnostus ja uudelleenpinnoitus on helppoa.

Takaisin blogiin