10 syytä ostaa Blackstone ParilaGrilli

10 syytä ostaa Blackstone ParilaGrilli

Miksi Blackstone-grillit ovat niin suosittuja? 

 

Tiesitkö, että hashtagit #blackstone ja #blackstonegriddle ovat keränneet yli 1,2 miljardia katselukertaa TikTokissa? Ja yli 99% niistä tulee faniensa tekemistä videoista! Niin suuren ylistyksen ja innostuksen keskellä on Blackstone brändi. Kysyimme jokapäiväisiltä asiakkailtamme, mitä hyötyjä he ovat saaneet ParilaGrillin ostamisen jälkeen.

ParilaGrilliä tulee käytettyä
Yksi yleisimmistä kysymyksistä, joita itseltämme kysymme merkittävän ostoksen kohdalla on, "Kuinka usein todella tulen käyttämään tätä?" Aivan oikein! 92% Blackstonen asiakkaista käyttää ParilaGrilliään yli kerran kuukaudessa verrattuna 58% perinteisen kaasu- ja pellettigrillien omistajiin. Itse asiassa 67% asiakkaistamme käyttää sitä yli kerran viikossa! Miksi? Koska sitä voi käyttää minkä tahansa aterian valmistamiseen ja puhdistaminen on helppoa!

Valmista mitä vain koska vain
‘’Blackstone-parila on kuin Sveitsin armeijan veitsi kokkauslaitteiden joukossa!’’ Yksi asiakkaistamme sanoi. Tämä on myös syy, miksi parilaa käytetään useammin kuin perinteistä grilliä tai pellettigrilliä. Voit valmistaa pannukakkuja, munia ja pekonia aamiaiseksi, hampurilaiset lounaaksi, ja wokkia tai paistettua riisiä illalliseksi! Blackstonella voit valmistaa lähes rajattomasti erilaisia reseptejä.

Helppokäyttöisyys
Helppo käyttää, ja valmistaa ruoan nopeasti. Valmistaa paljon ruokaa kerralla. Ja ilman liekkien leimahtelua ruoka palaa harvemmin (vaikka se on edelleen mahdollista, jos ei ole varovainen). Kaikki tämä tarkoittaa enemmän aikaa perheen ja ystävien kanssa ja vähemmän aikaa kokkaukseen ja siivoamiseen.

Verraton maku
Kuten eräs Blackstone-fani intohimoisesti vastasi, "Joka kerta kun kokkaamme, ensimmäinen puraisu aina hämmästyttää minua. Se ei vain ota laantuakseen." Toiset ilmaisivat, kuinka heidän Blackstone-grilli muutti tapaa, jolla he nauttivat ruoasta ulkona.

Syödään ulkona vähemmän
Monet ihmiset kertoivat meille, etteivät enää meneet ulos syömään saadakseen ravintolalaatuista ruokaa, koska he voivat helposti tehdä sen kotona. Blackstonen monipuolisuuden vuoksi monet ilmaisivat hauskuuden, jota he ovat kokeneet kun ravintoloiden reseptejä on pystynyt valmistamaan kotona.

Enemmän aikaa ja iloa ulkona
Kokkaa ulkona enemmän ja kutsu ystävätkin herkuttelemaan! Blackstone-grilli tuo yhteisöllisyyttä ulkona kokkaamiseen ja hauskan elämyksen.

Helppo puhdistaa
Kiitos Blackstonen helpon puhdistuksen, aika ja vaiva ruoanlaiton jälkeen vähenevät huomattavasti.

Muuta kokkauksen rutiini kokkauksen rakkaudeksi
Blackstone-grilli muuttaa tavallisen ruoanlaiton elämykseksi, joka yhdistää perheen ja ystävät yhteen grillin äärelle.

Historia
Blackstone syntyi rakkaudesta ruokaan, perheeseen, ystäviin ja suureen ulkoilmaan. Vuodesta 2005 lähtien he ovat tarjonneet laadukkaita tuotteita, jotka täyttävät korkeimmatkin standardit.

Blackstone lyhyesti
Blackstone on maailmanlaajuisesti kasvavin grillibrändi, jonka tuotteet tarjoavat korkealaatuista ulkoruoanlaiton elämystä. Innovatiiviset grillit ja tarvikkeet ovat voittaneet suuren suosion ympäri maailmaa, ja brändi jatkaa kasvuaan.

  • Vuonna 2023 myytiin yli 3,3 miljoonaa
  • Kokonaisuudessaan ParilaGrillejä on myyty yli 8 miljoonaa kappaletta
  • Tällä hetkellä Blackstone on maailman kasvavin grillausbrändi!
Takaisin blogiin