10 syytä ostaa ParilaGrilli - ParilaGrillien ja tarvikkeiden verkkokauppa!

10 syytä ostaa ParilaGrilli

Oletko koskaan miettinyt, miksi ParilaGrilli on uusin villitys ulkona tapahtuvaan ruoanlaittoon? Miksi jotkut ihmiset luopuvat hiiligrillistä ja siirtyvät täysillä tasaisille pinnoille? Mikä tekee niistä niin hienoja? No, ParilaGrilli sopii jokaiseen ateriaan - aamiaisesta, lounaaseen ja illalliseen. Mutta on niin monta muutakin syytä, miksi sinun kannattaa huomioida:

#1 VALMISTA JOKAINEN ATERIA

Aloitetaan. Ensiksi herättyäsi on aamupalan aika. Aamiaisesta ei tietenkään tule mitään ilman pekonia, kananmunia ja pannukakkuja. ParilaGrilli valmistaa ne, ja tarvikkeet vievät sen uudelle tasolle. Sitten tulee lounasaika. Mitä sanoisit hampurilaisista, hodareista tai vaikkapa pienistä lihapullista? Tai valmista vaikka fajitaksia, quesadilloja tai tacoja. Ja siinä ei vielä kaikki - voit valmistaa kalaa, riisiä tai vaikka pizzaa. ParilaGrillillä lounasvaihtoehdot ovat loputtomat. Lopuksi päivä kääntyy iltaan ja on aika nauttia illallista. Mikä tahansa on mahdollista: pihvi, merenelävät, pasta, perunamuusi, kana tai vaikkapa maissi grillattuna. Valmista suuria annoksia, ja takaa, että sinulla on jopa ylimääräistä ruokaa koko perheelle seuraavaksi päiväksi! Miksen myös valmistaisi jälkiruokaa grillillä?

#2 SÄILYTÄ MAKU RUOASSA

Tekniikka jota on käytetty vuosisatojen ajan. Azteekit rakastivat tortillojen paistamista savesta valmistetuilla tasaisilla pinnoilla ja jopa skotlantilaiset paistoivat sämpylöitään näillä pinnoilla. Se on valmistustapa, joka muodostaa herkullisen kuoren pintaan. Ajattele ruskistettua pihviä - rapea, hiiltyneeet reunat, ja kaikinpuolin maukas elämys. Paistaminen tekee sen ja lopputulos on herkullista. Kokit kutsuvat sitä Maillard-reaktioksi. Oletko koskaan käynyt viiden tähden pihviravintolassa? Sellaisessa, jossa liha maistuu taivaalliselta herkulta? On todennäköistä, että he käyttivät parilaa ja se on ainoa tapa saada se korvaamaton, herkullinen pinta pihviin. Lisäksi ParilaGrilli lukitsee maut ruoan sisälle. Kuinka niin kysyt? No, se johtuu siitä, että pinta on tasainen, eikä mehut pääse karkaamaan. Vaihtoehtona on imeytyminen lihaan ja se tekee ruoasta täydellistä! ParilaGrillin rasva toimii siis itsessään mausteena. Se tarkoittaa mehukkaampia ja maukkaampia ruokia. Ripottele hieman mausteita tasaiselle pinnalle, ja liha imee ne heti itseensä. Tämä ei onnistu millään tavallisella grillillä.

#3 HÖYRYTÄ JA SAVUSTA RUOKAA

Mainitsimme jo paistamisen, mutta Blackstone grilleillä voi tehdä vieläkin enemmän. Ensinnäkin voit höyryttää aterioita. Tarvitset vain kuvun ja vettä. Nyt sinulla on HÖYRYÄ! Pidä lihasi kosteana, höyrytä kuumia kasviksia ja sulata juustoa! Herkullista kerta kaikkiaan! Lisäksi olet saattanut kuulla, että savustaminen onnistuu vain hiiligrillillä. Älä kuuntele sillä nuo tyypit ovat väärässä! ParilaGrillillä voit myös savustaa ruokia - tarvitset vain oikean tekniikan! Sytytä savustuslastut ja peitä ne savustaaksesi ruokasi. Opi siis savustamaan ja höyryttämään ruokiasi. 

#4 ELINIKÄINEN KÄYTTÖ

Blackstone ParilaGrillit on valmistettu kylmävalssatusta teräksestä. Jalat ovat teollisuusluokkaa, ja pyörät kaupallista laatua. Kaikki tässä grillissä on rakennettu kestämään koko eliniän. Tiedätkö ketään, joka on saanut auton isältään? Blackstone on samanlainen - pieni sijoitus, joka kestää koko eliniän (paljon halvempi kuin auto). Kuvittele, että kun lapset ovat kasvaneet ja he laittavat ruokaa samalla ParilaGrillillä, jota itse käytit. Eikö se ole maagista?

#5 KANNETTAVA

Olisi mukavaa, jos voisit valmistaa pihviravintolan tasoisia ruokia missä tahansa? Kuinka hienoa olisi, jos sinulla olisi laite, jolla voit kokata ilman kompromisseja! Onneksi Blackstone ParilaGrillit ovat olemassa! Ne ovat taitettavia ja siirrettäviä, mikä tarkoittaa ulkona kokkaamista missä tahansa! Haluatko kokata vuoren vieressä? Veneellä? Kokata urheilukentän vieressä? Lapsuutesi puistossa? Parhaan ystäväsi takapihalla? Käytännössä mahdollisuudet ovat rajattomat. ParilaGrillit kulkevat mukanasi ja tuottavat nautintoa missä tahansa. Tarvitset vain ruokaa, kaasua ja ParilaGrillin. Ja tietysti hyvää seuraa, jonka kanssa pääset nauttimaan loistavaa ruokaa.

#6 HELPPOHOITOINEN

Huolehtiminen Blackstone ParilaGrillistä kuuluu jokaisen omistajan arkeen. Ensinnäkin tärkein asia on pinnoittaminen ja sen ylläpitäminen. Älä kuitenkaan huoli, sillä se on helppoa. Lisää vain öljyä muodostaaksesi suojaavan pinnoitteen. Saat kaikki yksityiskohdat verkkosivuiltamme oikeaan huoltoon. Lisäksi sinun on säilytettävä grillisi oikeassa paikassa, jotta tasainen pinta säilyy. Se tarkoittaa, että ei suorassa auringonvalossa eikä kosteudessa. Jos tarvitset apua, meidän verkkosivumme sisältää kaikki vinkit. Sanotaan, että valitettavasti ParilaGrillisi ruostuu. Toisille grilleille voit sen seurauksena joutua heittämään hyvästit. Mutta Blackstone on eri juttu - voit poistaa ruosteen nopeasti ja saada ParilaGrillisi taas toimintaan! Verkkosivuilla kerromme miten poistaa ruoste helposti.

#7 TARJOILE ISOLLEKIN PORUKALLE

Massiiviset juhlat. Koko korttelin lapset, sukulaiset ympäri maata, naapurit, työkaverit ja jopa lemmikit! Siinä on paljon ruokittavia suita. Sinun täytyisi varmaan työskennellä kokopäiväisesti ruoanlaiton parissa, kun muut nauttivat elämästä. Mutta Blackstone ParilaGrillit pelastavat tilanteen. Valmista 72 hodaria kerralla! Varmista, että kaikilla on ruokaa lautasillaan. 36" ParilaGrilli on markkinoiden suurin tasainen pinta parhailla ominaisuuksilla. Siihen mahtuu 28 hampurilaispihviä ja 16 pihviä! Pienemmät mallit ovat myös tehokkaita - 17"  ParilaGrillillä voit valmistaa kerralla 12 munaa tai jopa 9 pihviä! ParilaGrillillä sinun ei koskaan tarvitse huolehtia loputtomasta ruoanlaitosta suurelle joukolle. Yhdellä kerralla homma on hoidossa ja puhdistuskin on vaivatonta.

#8 YMPÄRIVUOTISEEN KÄYTTÖÖN

Grillijuhlat? Kesällä, eikö niin? No, Blackstone grillillä voit valmistaa ruokaa kaikkina vuodenaikoina: kesällä, syksyllä, talvella ja keväällä. Olipa kyse sitten polttavasta auringosta tai ankarasta talvesta ParilaGrilli toimii moitteettomasti. Tämä johtuu siitä, että grilli käyttää propaania. Ja propaani ei sammu kovan tuulen vuoksi. Polttimet eivät myöskään sammu ilman kosteuden vuoksi. Joten jos on talvi ja haluat ParilaGrillillä valmistetun aterian, anna mennä. Itse asiassa, me teimme sen! Sateessa tai paisteessa, kuumalla tai kylmällä säällä ParilaGrilli valmistaa minkä tahansa aterian täydellisesti.

#9 TÄYDELLINEN LAHJA

Jos rakastat herkullista ruokaa, Blackstone on täydellinen lahja. Ulkona käytettävä grilli, joka valmistaa minkä tahansa raaka-aineen rapealla pinnalla. Voit höyryttää kasviksia. Savustaa pihvin. Valmistaa aamiaiseksi pannukakkuja ja pekonia. ParilaGrilli on täydellinen lahja isällesi, äidillesi, veljellesi, kaverillesi tai kenelle tahansa, jota rakastat. Blackstone on mahtava tapa osoittaa rakkautta - herkullisten aterioiden kautta. Lisäksi, voitko kuvitella, kuinka jännittävää olisi nähdä rakkaasi silmissä ilme, kun he näkevät sen suuren paketin kauniisti käärittynä? Emme vitsaile, katso Blackstonen sosiaalisesta mediasta ja näe kuinka onnellisia ihmiset ovat avatessaan Blackstone grillejään. Se on kuin joulu - joka päivä!

#10 AMATÖÖRISTA AMMATTILAISEKSI

ParilaGrillit tarjoavat kaikki ominaisuudet, joita pihviravintolan kokilta vaaditaan. Ja puhumme korkeimmasta laadusta. Tasainen pinta on avain herkullisen maun tuomiseksi jokaiseen ateriaan. Voit säätää polttimoita tarkasti. Tarvitsetko kuumaa lämpöä nopeaa paistamista varten? Käännä vain säädintä ylös. Pieniä liekkejä hitaaseen ruoanlaittoon? Onnistuu myös. Grilliä helppo oppia hallitsemaan jopa aloittelijakin. Tasainen pinta on valmistettu kylmävalssatusta teräksestä, joka säilyttää lämmön erinomaisesti. Et enää koskaan saa raakaa lopputulosta. Blackstone valmistaa jokaisen ruokalajin herkullisesti lihaa ja vihanneksia unohtamatta. ParilaGrilli on monipuolisin ja helpoin ulkona käytettävä grilli. Siinä on kaikki ammattilaisen tarvitsemat ominaisuudet, mutta se on myös aloittelijalle sopiva helppokäyttöisyyden vuoksi. Blackstonella et voi mennä vikaan!

Takaisin blogiin