Markkinoiden parhaat ParilaGrillit - ParilaGrillien ja tarvikkeiden verkkokauppa!

Markkinoiden parhaat ParilaGrillit

Olitpa sitten ParilaGrilliä tai sinulla on jo sellainen, olet varmasti huomannut, että eri malleissa voi olla joskus hämmentäviä eroja.

Onneksi on hyvät mahdollisuudet siihen, että Blackstonelta löytyy ParilaGrilli, joka sopii tarpeisiisi.

MITÄ TULISI OTTAA HUOMIOON HANKKIESSA PARILAGRILLIÄ

Ensimmäinen asia, joka on huomioitava, on kuinka monta ihmistä ParilaGrillisi tulee ruokkimaan säännöllisesti.

ERI KOKOISET GRILLIT TARJOAVAT MONIPUOLISUUTTA

Blackstonen parilagrillituotteet vaihtelevat 17 tuuman yhden polttimen grillistä 36 tuuman neljän polttimen grilleihin. Jokaisessa on omat edut, joten katsotaan niitä kaikkia:

Blackstone 17 tuuman parilagrilli: 17 tuuman parilagrilli on pienin laivastossa, mutta sen suorituskyky ei todellakaan jätä kylmäksi. Tämä kaasukäyttöinen ParilaGrilli voidaan liittää yhteen pieneen tai isoon nestekaasupulloon. Se sopii hyvin pienille alueille ja parvekkeille. Koon vuoksi se on kevyt ja kannettava, mikä tekee siitä suosikin retkeilyä harrastaville, karavaanareille tai niille, jotka arvostavat pienemmän grillin monipuolisuutta.

Blackstone 22 tuuman parilagrilli: Kokoero 17 tuuman parilagrillistä 22 tuuman parilagrilliin ei vaikuta suurelta, mutta kokoero on isompi miltä näyttää. Tämä lisätila tulee toisen polttimen mukana, joten voit valmistaa ja pitää ruoan oikeassa lämpötilassa ennen tarjoilua. Sitä voi myös käyttää pienemmällä nestekaasupullolla tai isommalla varmistaaksesi tuntikausien grillauksen. Mallissa on 24 000 BTU:n polttimot. Tämä grilli on edelleen riittävän kannettava, jotta sen voi ottaa mukaan matkalle, mutta tilava niin, että se voi saada oman omistetun paikkansa patiollasi. 22 tuuman ParilaGrillissä on erilaisia ​​vaihtoehtoja riippuen tarpeistasi. Voit valita sellaisen, jossa on jalusta ja sivuhylly tai kannellisen tai ilman kantta olevan version.

Blackstone 28 tuuman parilagrilli: Yksi katsaus 28 tuuman parilagrilliin ja tiedät, että se on tehokas. Suurempi ruoanlaittopinta-ala tarkoittaa enemmän kapasiteettia valmistaa ruokaa suurelle joukolle 34 000 BTU:n tehosta kahden polttimen yli. Tämä grilli on täydellinen koko, joka tekee siitä pysyvän osan ruoanlaittopaikkaasi. Se voidaan helposti rullata varastoon tai autotalliin sen neljän pyörän ansiosta, kun sitä ei käytetä. Huomaat myös, että 28 tuuman ParilaGrillissä joissakin malleissa lisävarusteita. Ne vaihtelevat kiinteästä, saranoitetusta kannesta integroituun Air-Fryer järjestelmään ja sivuhyllyihin. Se on mukavalla korkeudella, joka vastaa keittiötason korkeutta. Joissakin malleissa on myös säilytyskaappeja sekä käteviä koukkuja ja magneetteja, joista voit nopeasti ottaa käyttöön ruoanlaittovälineitä.

Blackstone 36 tuuman parilagrilli: Tämä grilli on brändin lippulaiva ja se, missä kaasukäyttöinen ulkoparilagrilli sai alkunsa.

Se tarjoaa eniten käytettävissä olevaa ruoanlaittopinta-alaa ja 60 000 BTU:n lämpöä neljästä itsenäisesti ohjattavasta kaasupolttimesta. 36 tuuman parilagrilli on myös innovatiivisin ja sillä on vaikuttavia ominaisuuksia, jotka tekevät ruoanlaittokokemuksesta hauskaa.

Valitsemastasi mallista riippuen 36 tuuman parilagrillissä on paikka paperipyyhkeille, mausteille ja ruoanlaittovälineille. Jotkut malleista tulevat leikkuulaudan ja roskapussin ripustuspaikan kanssa. Toiset malleista sisältävät Blackstonen integroidun Air-Fryer järjestelmän ja lämmityslaatikon, joten vain taivas on rajana herkuillesi.

OVATKO BLACKSTONE GRILLIT KAASUKÄYTTÖISIÄ?

Vaikka useimmat Blackstonen parilagrillit toimivat kaasulla, E-sarjan sähköparilagrillit eivät vaadi kaasua. Voit yksinkertaisesti kytkeä E-sarjan parilagrillin standardi pistorasiaan, ja se voi valmistaa ruokaa lämpötiloissa 93°C-260°C säätönupin avulla.

E-sarjan parilagrillit tulevat kahdessa koossa. 17 tuuman parilagrilli, jossa on yksi lämmitysalue, ja 22 tuuman parilagrilli, jossa on kaksi itsenäisesti ohjattavaa lämmitysaluetta.

Toisin kuin kaasukäyttöiset parilagrillit, E-sarjan parilagrillin pinta ei vaadi maustamista. Se tulee kovan, keramiikkapinnoitteen kanssa, joka on tarttumaton ja helppo puhdistaa. Pinta on irrotettavissa ja puhdistuu helposti kevyellä saippualla ja vedellä. Tarttumattoman pinnan ylläpitämiseksi suositellaan käytettäväksi metallittomia välineitä, kuten 5-osaisen parilagrillin tarvikesetti, joka löytyy valikoimastamme.

Olitpa sitten grillaamassa matkalla tai luomassa ruoanlaittoparatiisia omalle takapihallesi, Blackstonen valikoimasta löytyy ParilaGrilli, joka sopii elämäntyyliisi.

Takaisin blogiin