Mitä voit valmistaa ParilaGrillillä? - ParilaGrillien ja tarvikkeiden verkkokauppa!

Mitä voit valmistaa ParilaGrillillä?

Kysyimme yli 1500 asiakkaaltamme, mikä heidän mielestään on suurin hyöty ParilaGrillin omistamisessa ja suurin osa vastasi yksimielisesti: "Monipuolisuus!" Eräs asiakkaamme innostuneesti huudahti: "Blackstone-ParilaGrilli on kuin sveitsiläinen monitoimityökalu grillien joukossa!"

Toinen suosittu vastaus oli, että kokkauselämys "On vain niin hauskaa!" Siinä on jotain maagista kun heiluttelee kahta lastaa kuin ninja kääntäen, raapien ja pilkkoen ruokaa kaikkien edessä ja se saa niin kokkaajan kuin seurueenkin hymyilemään. Eikö juuri tämän vuoksi Teppanyaki- ja Benihana-tyyliset ravintolat ole niin suosittuja?

Joten mitä kaikkea voitkaan valmistaa tasaisella pinnalla ParilaGrillillä? Tietysti perinteisiä hampurilaisia, pihvejä ja bratwursteja unohtamatta.

Tässä on lista kahdeksasta eri tyyppisestä ruoasta, joita voit valmistaa Blackstone grillilläsi.

1. AAMUPALA

Uskomme, että yksi suurimmista eduista omistaa tasainen ParilaGrilli, kuten Blackstone, on mahdollisuus valmistaa säännöllisesti kaikki kolme ateriaa. Vaikka se ei ole mahdotonta perinteisellä grillillä, vaatii se kuitenkin hieman kekseliäisyyttä valmistaa munat ja pannukakut tällä menetelmällä.

Voit valmistaa paitsi herkullista aamiaista myös paljon ja nopeasti! 

''Lähdimme suuren ystäväporukan kanssa lomalle. Kokoonnuimme kaikki yhdessä sunnuntaiaamun aamupalalle. Kun aloimme valmistella kaikkia ruoka-aineita, tajusin nopeasti, että meidän piti kokata noin 35-40 hengelle liedellä, jossa oli 4 poltinta. Munia, pekonia, pannukakkuja ja muuta. Ei taivas tästähän ei tule mitään.

Sanoin nopeasti tämän jälkeen, että menen hakemaan Blackstone grillini. Se helpottaa paljon eikä jää isoja paistinpannuja, kattiloita tai pannuja pestäväksi jälkeenpäin.

Palattuani valmistin 5 kiloa pekonia, 4 tusinaa munia ja 20 pannukakkua samassa ajassa kuin ystäväni teki 12 pannukakkua paistinpannulla liesitasolla!"

Monilla muillakin on ollut samankaltaisia kokemuksia.

 Griddle Breakfast Sandwich

2. LOUNAS / PÄIVÄLLINEN

Lounas- ja illallisreseptit voivat olla samankaltaisia siinä mielessä, mitä ihmiset yleensä syövät, joten ryhmittelemme ne yhteen osioon. Mutta voit valmistaa kaikkea broilerista, pihvistä, paistetusta riisistä, wokkivihanneksista, kevätrullista, merenelävistä, tacoista, pastasta ja paljon muusta.

 

 Lunch and Dinner on a Griddle

3. JÄLKIRUOKIIN

Sen lisäksi, että ParilaGrilliä voi käyttää päivän mittaan mihin tahansa, sillä voi myös valmistaa herkullisia jälkiruokia.

Jos et ole koskaan kokeillut valmistaa popcornia ParilaGrillillä, olet varmasti jättänyt jotain maagista kokematta. Se on niin yksinkertaista, mutta samalla taianomaista. 

4. TERVEELLISET ATERIAT

Höyrytetyt ja paistetut vihannekset ParilaGrillillä maistuvat upeilta! Yksi fanimme luonnehtii seuraavaa: "Ruokamme maku on mahtava!! Syömme enemmän vihanneksia ja olemme saaneet paljon uusia ystäviä naapurustosta, koska Blackstone-grillillimme tuoksut houkuttelevat heitä luoksemme!"

 Healthy food on a griddle

5. ETNISET RUOAT

Ihmiset ovat käyttäneet ParilaGrillejä luodakseen uudelleen joitakin kuuluisimmista ruokalajeista eri maista. Tässä on lyhyt lista joistakin asiakkaistamme, jotka ovat valmistaneet ruokia eri maista:

  • Chicken Tikka Masala (Intia)
  • Beef Stir Fry (Kiina)
  • Italian tyulinen kala (Italia)
  • Tacot Carne A La Mexicana (Meksiko)
  • Kreikkalainen Souvlaki pähkinäkastikkeella (Kreikka ja Thaimaa)
  • Picanha (Brasilia)
  • Liha Bourgignon (Ranska)
  • Paella (Espanja)

6. AIR FRYER

Oletko koskaan ihmetellyt, miksi Blackstone on ainoa grillien-valmistaja, jolla on Air-Fryer? Se on yksi halutuimmista malleistamme. Tämä johtuu siitä, että meillä on yksinomainen sopimu patentin haltijan kanssa, mikä mahdollistaa sen sisällyttämisen suoraan grilleihimme, jolloin voit valmistaa enemmän yhdessä paikassa samalla laitteella.

7. RAVINTOLALAATUISTA RUOKAA

Toinen suosittu asia, jonka ParilaGrillin omistajat haluavat tehdä, on jäljitellä ruokia, joita he löytävät suosikkiravintoloistaan. Saamme paljon tarinoita kuten tämä asiakas, joka kertoo, että he tuskin syövät enää ulkona, koska he voivat valmistaa samanlaisen ruoan kotona samalla laadulla.

"Aviomieheni menee nyt ravintoloihin vain kerran ja jäljittelee sen jälkeen grillillään joka kerta, kun haluaa jotain tietystä paikasta. Hänen kokkauksensa ParilaGrillillä on todella parempaa kuin mikään ravintolassa tarjottava ruoka!"

8. ALL THE BAZAR CREATIONS IN-BETWEEN!

Välillä on hauskaa luoda jotain täysin uutta, kuten grillattu parmesan spaghetti taco, jossa tacokuoret on tehty juustosta! Tai valmistaa omat corndogit alusta asti, jossa taikinaan on sekoitettu-sipsejä! On niin monta ainutlaatuista reseptiä, jotka odottavat luomista! Muista jakaa meille, mitä olet valmistamassa merkitsemällä meidät @blackstone_suomi - haluamme nähdä, mitä olet kokkaamassa.

Spaghetti Taco

Takaisin blogiin