Miten valitsen oikeanlaisen ParilaGrillin tarpeisiini - ParilaGrillien ja tarvikkeiden verkkokauppa!

Miten valitsen oikeanlaisen ParilaGrillin tarpeisiini

Jos olet juuri päättänyt hankkia ParilaGrillin, olet onnekas. Valittavana on enemmän valikoimaa kuin koskaan ennen, ja ne ovat täynnä ominaisuuksia, joita ei vielä lyhyt aika sitten ollut ParilaGrillauksessa.

Mutta kaikkien näiden vaihtoehtojen keskellä voi joskus olla haastavaa valita yksi, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. Tänään käymme läpi joitain tärkeimpiä asioita, joita kannattaa ajatella ostaessa ParilaGrilliä.

MISSÄ OLET SUUNNITELLUT SÄILYTTÄVÄSI PARILAGRILLIÄSI?

Käytä hetki aikaa harkitaksesi tilaa, jonka aiot varata ParilaGrillin käyttöön. Ensinnäkin sinun tulisi suunnitella turvallinen etäisyys grillin ympärille.

Etsi tila, jossa sinulla on vähintään 45cm tilaa kaikkiin suuntiin. Riippumatta siitä, onko tilasi pienempi tai isompi, on todennäköisesti sopiva ParilaGrilli löytyy juuri sinulle.

Katoksen alla kokkaaminen on erittäin kätevää päivinä, jolloin sää voi muuttua epävakaiseksi. Jos suunnittelet kokkaamista pergolan, teltan, aurinkovarjon tai muiden ulkona olevien varjojen läheisyydessä, varmista, että sinulla on vähintään 3m tilaa ja riittävä ilmanvaihto.

MIKÄ PARILAGRILLI SOPII SINULLE?

Nyt kun tiedät, minne haluat ParilaGrillin sijoittaa, harkitse, mille alustalle grillin asetat. On paljon vaihtoehtoja sekä vapaasti seisoville ParilaGrilleille että erillisille Pariloille jalustalla, 

Jos aiot kuljettaa parilagrillisi mukanasi, pienempi yhden tai kahden polttimon grilli voi olla täydellinen valinta. Nämä ovat loistavia vaihtoehtoja piknikpöydälle, kuorma-auton takakontille, tai taitettavalle pöydälle.

Pidempiaikaiseen ratkaisuun löytyy paljon ParilaGrillejä, joissa pyörät helpottavat liikuttamista paikasta toiseen ja ovat kooltaan isompia. Mallistostamme löytyy myös erilaisia telineitä, jolla lisäät monikäyttöisyyttä.

VALITAAN OIKEANLAINEN BUDJETILLESI

Harkitse myös, kuinka paljon olet valmis käyttämään rahaa.

Luonnollisesti grillit, joissa on vähemmän ominaisuuksia, ovat kohtuuhintaisia ja niissä loistava käyttöarvo. Nämä ovat hyvä vaihtoehto henkilölle, joka ei välttämättä tarvitse sivutasoja, säilytyslaatikoita tai paikkaa paperipyyhkeille.

Mutta niille teistä, jotka nauttivat lisäominaisuuksista, Blackstone tarjoaa joitakin markkinoiden kätevimmistä sisäänrakennetuista lisävarusteista. Vaikka ne ovatkin kalliimpia, voidaan väittää, että laadukkaat ominaisuudet, kuten kovapintaiset parilat, Air-Fryerit ja jopa sisäänrakennetut lämmitettävät laatikot, ovat yhtä hauskoja käyttää kun samalla ne ovat käteviä.

VALITAAN OIKEA KÄYTTÖMUOTO

Valtaosa Blackstonen grilleistä toimii nestekaasulla. Kaasu on erinomainen polttoaine parilagrillin käyttöön, koska se palaa kuumasti, puhtaasti ja tehokkaasti. 

Jos et voi käyttää kaasua siellä, missä ruoanlaitto tapahtuu, tai haluat parilan sekä sisä- että ulkokäyttöön, kannattaa tutustua E-sarjan pariloihin. E-sarjan parilat toimivat sähköllä ja ovat yhtä tehokkaita kuin muut ParilaGrillimme.

Blackstone E-sarjan pariloita on kahdessa koossa. 17 tuuman parilassa on yksi lämpöalue ja 22 tuuman parilassa on kaksi erillistä lämmityselementtiä. Molemmat ovat termostaattisesti säädettäviä digitaalisella näytöllä, mikä mahdollistaa ruoanlaiton korkeissakin lämpötiloissa. Pariloissa on Blackstonen patentoima takaosan rasvankeräysjärjestelmä ja irrotettava kansi. Kansi on kätevä peittämään ruokia, kun sulatat juustoa hampurilaisessa tai haluat ruoan kypsyvän hieman nopeammin. Molemmat E-sarjan mallit on päällystetty tarttumattomalla keramiikkapinnoitteella ja ne ovat heti valmiita ruoanlaittoon, kun ne kytketään ja käynnistetään.

Takaisin blogiin