Täydellisten grillijuhlien muistilista - ParilaGrillien ja tarvikkeiden verkkokauppa!

Täydellisten grillijuhlien muistilista

Kun aurinko paistaa kirkkaasti Suomen taivaalla ja kylmät tuulet eivät pakota sinua sulkemaan ovia ja ikkunoita, hyödynnä tilaisuus mennä ulos nauttimaan kauniista säästä. Suomen kesä on lyhyt, joten tee siitä kaiken irti kokoamalla ystäväsi tai perheenjäsenesi ja järjestämällä grillijuhlat omalla takapihallasi tai vaikkapa mökillä järven rannalla. Kaunis kesäpäivä, parhaat ystäväsi, kuuma grilli ja virkistävä juoma - mikä olisi parempi tapa nauttia Suomen kesästä? Grillijuhlien järjestäminen voi kuulostaa yksinkertaiselta, mutta todellisuudessa se vaatii huolellista suunnittelua. Täydellisen juhlan järjestäminen vaatii ajatuksiasi, aikaasi ja ponnisteluja sekä huomiota yksityiskohtiin. Yksi unohdettu yksityiskohta voi pilata kaiken, etkä varmasti halua sitä. Auttaaksemme sinua tekemään grillijuhlastasi menestyksen, olemme koonneet listan yksinkertaisista, mutta tärkeistä vinkeistä ja vaiheista. Tutustu niihin ja ryhdy suunnittelemaan täydellistä juhlaa!

Valitse aika ja paikka

Mieti, pidätkö juhlan takapihallasi, terassilla, katolla vai paikallisessa puistossa. Onko se brunssi, lounas vai illallinen vai jopa useamman päivän kestävät juhlat? Nämä ovat tärkeitä päätöksiä, sillä monet muut asiat riippuvat näistä tekijöistä. Viikonloput ovat yleensä paras vaihtoehto juhlien järjestämiseen. Aikaa valitessasi varmista, että juhlille on vähintään 4-5 tunnin aikaikkuna.

Tee vieraslista

Vieraslista riippuu juhlan luonteesta. Jos juhlat ovat tärkeän tapahtuman kunniaksi, kutsut todennäköisesti enemmän ihmisiä, mutta pienemmät kokoontumiset ovat usein vain läheisille ystäville ja perheenjäsenille.

Kutsu ja seuraa kuka on tulossa

Lähetä kutsut tekstiviestillä tai soittamalla ja seuraa tilannetta 2-3 päivää ennen juhlaa varmistaaksesi todellisen vierasmäärän. Tämä on tärkeää, jotta valmistat ruokaa sen mukaisesti.

Päätä menusta

Päätä, mitä menussasi on. Pidä vieraiden mieltymykset ja sekä inhokit mielessä. Klassiset grilliruoat, kuten makkara, liha, kana, kala ja kasvikset, ovat aina varma valinta.

Pidä asiat yksinkertaisena

Pidä kaikki yksinkertaisena, olipa kyse sitten menusta tai koristeluista. Älä yritä liikaa tehdä siitä hienostunutta tapahtumaa. Grillijuhlat ovat yleensä rennon tuntuisia.

Älä unohda viihdettä

Huolehdi myös vieraiden viihteestä. Musiikki on aina hyvä valinta, ja voit harkita myös pelejä tai muita aktiviteetteja.

Tee tilaa jääkaappiin

Tämä on tärkeää, koska valmistelet ruokaa etukäteen ja säilytät sitä jääkaapissa. Tämä myös mahdollistaa sen, että jos ruokaa jää yli voit kätevästi säilöä sen jääkaapissa ja syödä myöhemmin. 

Tarvikkeet valmiiksi

Tarvitset grillin lisäksi astioita, öljyä ja pihdit. Kerää nämä kaikki valmiiksi, jotta juhlissa kaikki sujuu jouhevasti ja tästä ei tarvitse parhaalla hetkellä ystävien kanssa stressata. Tarvikevalikoimastamme löydät loistavat tarvikkeet lisäämään grillauksen elämystä ja tekemään siitä nautinnollisempaa.

Marinoi Liha

Mikäli päätät valmistaa lihaa marinoi liha edellisenä päivänä. Tämä parantaa lihan makua ja nopeuttaa sen kypsymistä.

Osallista Vieraasi

Osallista vieraasi grillaukseen. Yhdessä kokkaaminen on grillijuhlien ydin ja nostattaa tunnelmaa takuuvarmasti

Takaisin blogiin